habanero

Alla inlägg den 1 maj 2011

Av habanero - 1 maj 2011 20:15

  Körsbärsträdet har precis börjat blomma lite grann utanför min balkong   


Igår  blev det till slut bara lillkillen och jag som kunde åka till Storvreten för att fira Valborg.Det var enbart för att D skulle uppträda där ,annars hade vi valt att åka någon annanstans.

Uppträdandet gick fint, hade tänkt lägga upp en liten videosnutt här, men ljudet blev så bedrövligt dåligt, så det gick knappt att  höra något alls. 

Där fanns  förstås också  en kör som sjöng vårsånger, ett par rappande ungdomsgrupper och lite annan musik. Och vi fick i oss en hel del sockervadd och söta popcorn. Och så försökte vi värma oss vid brasan, för det blev riktigt kallt efter ett tag.Varje år är det samma sak. Man tror att man klätt på sig tillräckligt , men det har man aldrig...eller JAG ,ska jag väl säga.

 


Idag skulle jag ju pyssla lite i trädgården, men tiden bara försvann med hushållssysslorna  och ett besök till Skärholmen. Lillkillen behövde ett svart linne till dansuppträdandet imorgon,och det fick han. Själv behövde jag en hel del, kommer ju inte i nästan något gammalt längre.Allt har krymt i garderoben sedan förra sommaren. Tragiskt, men helt sant.   

Hittade i alla fall ett par klänningar...

 


    

Färgerna syns nästan inte , den understa går både i grönt och rosa och lila, förutom det svarta och naturvita.

Från Indiska fick jag med mig två par linnebyxor , gröna och naturvita.Och så tunikan också, som även den är lite grön och lila, fast det inte syns på bilden.

   

Nu har jag varken lust eller ork att göra något mera än att njuta av en portion...

   ...kokta rödbetor med fetaost.

Ovido - Quiz & Flashcards