habanero

Alla inlägg den 17 april 2011

Av habanero - 17 april 2011 18:20

Idag har jag promenerat till Coop Forum för att handla lite mat , dessutom gick jag runt på Hornbach också och funderade på vad för slags växter/blommor jag skulle plantera i år. 

Blev inte så mycket klokare , men har iaf bestämt mig för att köpa en Rhododendron till baksidan av huset,under minstingens fönster.Det är halv/helskugga där, och det är inte så många växter i min smak som gillar läget där.

Promenaden var den ljuvligaste på länge.Solen sken och det var folk överallt, sittandes och promenerandes. Livet har återvänt,känns det som. Sjön var alldeles fantastiskt blå idag, vet inte om det riktigt syns på bilderna.

 


 

    På vägen till Coop finns  också något så ovanligt som en moské

 

Lasagnen är i ugnen, fuderar på att gå ut på en liten lunkarrunda.

En sådan lyckades jag genomföra  med mycket möda och stort besvär igår. Men det blir ju aldrig mer än trettio minuter eftersom jag lunkar alldeles för sällan.Skulle behöva få rutin på tre gånger i veckan, så skulle jag snart vara uppe på en timme. Men hur?

Har funderat hela helgen på hur jag ska bära mig åt för att hinna med livets alla delar.Har vänt och vridit på det och försökt hitta lite kreativa lösningar, men sanningen är att jag inte får ihop det.Så som jag skulle önska alltså. Kanske är jag för ineffektiv helt enkelt, inte vet jag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards